Bøgedal Øl - Master Brew 75 cl.

På lager
SKU
7193
Type: Gylden Karamel - 100 % Handcraftet Ale Brygger: Master Fatman Og Casper Vorting Humle: Cascade, Fuggles, Tettnang & Perle Krydderier: Karamel Alkohol: 6,7%
100,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Bøgedal Øl - Master Brew 75 cl.

Med det lokale bryggeri i Ådalen i Vejle har Gitte og Casper Vorting virkelig formået at blive et af Danmarks bedste håndbryggerier.

Alt foregår manuelt og mængden af de forskellige bryg findes i meget begrænsede mængder. Alle deres bryg bliver lavet med kærlighed og ingredienser fra området omkring deres gård. Bryggeriet startede i 2004 og deres årlige produktion er kun på ca. 32.000 flasker. Casper Vorting har fundet en magisk formel på øl, som retfærdiggør, at øllet samtidig er Danmarks dyreste.” Jyllands Posten dec. 2007".

Kobberrød øl med cremefarvet skum. Dufter af karamel, tørrede fersken/abrikos og sommerblomster. Den første smag, som rammer ganen er en vidunderlig fornemmelse af frisk kværnet mild kaffe, derefter følger en smag af karamelsirup og har toner af 55% mørk chokolade i eftersmagen. God til faste oste fx manchego, primadonna og comté med syltede søde frugter.

Spørgsmål til produktet