Cigar Cutter Guide

I denne artikel vil vi hjælpe dig med at vælge den cigar klipper der passer bedst til dig.  

Valg af cigarklipper

I starten kan du godt nøjes med at købe en billig cigarklipper priser fra 40 kr. eller få din cigarhandler til at klippe den for dig. Når du så har fundet ud af at du kan lide at ryge cigar så skal du købe dig en ordentlig cigarklipper fra 300 kr.

Cigarklipper er lige som knive i dit køkken det er meget nemmere at bruge en der er skarp. Det får man hvis man bruger lidt ekstra penge på at købe en ordentlig.

 

To typer cigar cutter

Der er to typer cutter som jeg vil anbefale. Den der laver et lige snit og punch.

Den lige er den mest brugte cigarklipper. Den dobbelte guillotine blad i cigarklipperen er at foretrække da den giver et meget rent snit. En cigarsaks har den fordel at man helt nøjagtigt kan se hvor man klipper cigaren.Men Guillotines er som regel den mest praktiske, den billigste, og kan nemt og sikkert bæres i lommen på din skjorte eller bukser.   

Punch: Her prikker man et hul i cigaren i stedet for at skære. Et meget nemt ”værktøj” har have med i sin nøglering. Den har dog den ulempe at den kun kan lave hullet i en størrelse. Så på de store cigar vil hullet være for lille.

 

                  

Guide til at klippe cigar                    

Mange klipper for meget af cigaren og det kan ende med at man cigaren bliver flosset og man kan få cigarstykker i munden.

Hold cigaren i den ene hånd og cigarklipperen i den anden. Stik cigaren ind i klipperen som vist på billedet nedenunder. Når du klipper så sørg for at gøre det i en hurtig bevægelse så det bliver et lige klip.

 

Rigtigt                            Forkert

Ingen cigarklipper

Står du i den situation at du ikke har nogen cigarklipper eller anden værktøj så er der kun en mulighed. Bid spidsen af. Men dette er kun i nødstilfælde og bør ikke gøres ved en dyr cigar da den vil være dyre end en basis cigarklipper. Du vil med stor sandsynlighed ødelække cigaren. Skulle du have en skarp kniv eller saks er det at fortrække. Man kan også bruge en kuglepind som man stikke op i enden af cigaren.

 

Skulle du få lysten til at invistere i en Cigarklipper kan du kigge vores lager igennem efter en til dig, bare klik på billederne nedenfor for at blive ført til vores webshop og se produktet der.

 

Xikar cigarklipper cuttexi1 black Xikar cigarklipper cytter x8 rg64 black Colibri cigarklipper sort med logo Cigar punch Xikar cigarklipper cutte xi2 granite