Kryddersnaps af Anne Hjernøe
Kryddersnaps af Anne Hjernøe

Kryddersnaps af Anne Hjernøe

På lager
SKU
8051

Bogen fortæller om alt det grundlæggende, man har brug for at vide, når man vil i gang med at fremstille kryddersnaps.

Den rummer opskrifter på en lang række af de klassiske kryddersnapse, baseret på planter, man selv kan indsamle i naturen, ligesom man også får mange gode bud på spændende nye kryddersnapse med krydderurter, bær og frugter.

Bogen er skrevet af journalist, kok og tv-vært Anne Hjernøe, som også er forfatter til en lang række kogebøer, f.eks. "Annes Syltebog", "Annemad", "Annemad med mere" og "Annes julekalender".

Anne Hjernøe har de sidste 25 år eksperimenteret med at lave kryddersnaps til alle anledninger. Fra de søde likører, over de klassiske bjedsk og til de mere kreative typer med spændende krydderier fra køkkenskuffen.

Det er blevet populært at lave sin egen snaps, det er sjovt og der kommer hele tiden nye typer snaps til.

Kryddersnaps kan anvendes til meget mere, end de fleste aner. Anne bruger de sødlige typer kryddersnaps som bund i cocktails, hælder champagne på dem, så de bliver til Kir Royal, eller nipper af dem til desserter, hælder dem over eller i is og over frugtsalat, flamberer pandekager i dem og kommer dem i varm saft på en kold dag. De mere klassiske bruges til gode frokoster eller på en vinterdag, når man skal have varmen i en fart. De krydrede typer passer fx godt til det store ostebord eller i en spændende gløgg eller vin chaud, men smager jo også fantastisk som de er.

Fra bogens indhold:

- Kryddersnaps før og nu

- Essens og sødning

- Trækketider, holdbarhed og opbevaring

- De nødvendige remedier

- De klassiske kryddersnapse

- Snaps på krydderurter

- Snaps på frugter og bær mm.

- De krydrede snapseblandinger

- Andre opskrifter med brændevin

- Sæson og indsamlingssteder

150,00 DKK
- +
Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet