Het Anker

Gouden Carolus

Det traditionsrige belgiske bryggeri og distilleri, Gouden Carolus, har mange år på bagen. Øllets historie starter i byen Mechelen, hvor byens øl netop hed Gouden Carolus, helt tilbage til det 15. århundrede. Den moderne brygning af øllet tog dog først for alvor fart i 1872. Hvis du gerne vil prøve en rigtig god belgisk øl, så bør du prøve en af varianterne fra Gouden Carolus.

Carolus øl til påske

Gouden Carolus har brygget en påskeøl, særligt til det danske folk, på baggrund af vores kærlighed til en smagfuld øl, der kan nydes til en påskefrokost eller lignende. Dette er en fantastisk øl, som med fordel kan lægges hen til lagring. Den vil blive mere kompleks og afbalanceret med årene. Gouden Carolus plejer årligt at producere blot 2000 kasser af denne særlige øl.

Gouden Carolus whiskey

Der er tradition for at producere Genever i Belgien, men ikke whiskey. Det vil Gouden Carolus dog lave om på, og laver nu gyldne dråber af god whiskey på baggrund af mæsk fra produktionen af deres Gouden Carolus Triple. Det giver god mening, at gå fra brygning af øl til distillering af whiskey, og det er Gouden Carolus godt i gang med at bevise.

Kvalitet fra Gouden Carolus

Erfaring, tradition og viljen til at lave de bedste produkter fornægter sig ikke, og det fremgår i høj grad i Gouden Carolus. Vi anbefaler, at du prøver en af de fantastiske øl fra deres side, og naturligvis også deres whiskey, hvis du er glad for den type spiritus.