Spanien

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Spansk øl

Ligesom i mange andre lande, så har mikrobrygget øl taget Spanien med storm. Landet har en lang tradition for god mad og vin, men i mindre grad for god øl. Det er en række nye bryggerier dog indstillet på at ændre på, og vi er på den baggrund stolte af at kunne præsentere dig for en stribe lækre øl fra Spanien.

Smagfuld øl fra Spanien

Noget af det, der kendetegner smagen af Spanien, er frugter, citroner og lime. Mikrobryggeriet Basqueland Brewing får blandt andet udtrykt dette i den dejlige triple IPA ved navn Phoenix. En øl, der smager af troperne, med en bitter kant, som vi kender det fra IPA-typen.

Spansk øl fra garagen

Et andet spansk bryggeri, som vi er rigtigt glade for at kunne byde på, er Garage fra Barcelona. Garage startede i 2015 som en bar med eget bryg af øl, og et par år efter gik det så godt, at de udvidede og lavede et decideret bryggeri. Det gælder for mikrobryggerier som Garage, at deres ølsortiment typisk er skiftende. Derfor er det om at få smagt og købt ind, hvis du falder over en af deres øl, som du er vild med.

En ny tid for spansk øl

Moderne spansk øl brygges af en ny generation og skal ikke forveksles med de få store ølmærker, som vi kender fra Spanien. Disse nye bryggere har et globalt udsyn, men samtidigt en klar spansk identitet, som viser sig i deres måde at brygge øl på. Det er altså virkeligt værd at gå på opdagelse i spansk øl.