Snaps Bornholm

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Bornholm er, foruden at være et dejligt feriested for mange danskere, også en ø hvor der virkelig er fokus på god mad og drikke. Det har blandt andet givet os den gode snaps fra Snaps Bornholm. Hvis du er glad for snaps, eller andre former for spiritus, så er det virkeligt anbefalelsesværdigt at smage en af deres opfindsomme og velsmagende snapse. Vi har derfor valgt at føre et bredt udvalg af snapsene fra Snaps Bornholm.

Bornholm og økologisk snaps

Snapsene fra Snaps Bornholm er ikke bare interessante og nytænkende, de er også økologiske. Det vidner om den tilgang, hvormed Snaps Bornholm går til fremstillingen af sin snaps. De har en kærlighed til de gode, naturlige råvarer, og det er en filosofi, der kan smages på snapsen.

En snaps til enhver lejlighed

Med de meget forskellige snapse fra Snaps Bornholm, så har du alle muligheder for at finde netop den eller de snapse, som du vil falde for. Du kan udvælge dig en sød snaps, såsom den honningsyp-inspirerede snaps med Chili & Honning, eller hvad med Vanilje? Hvis du vil smage en fantastisk variation over en mere klassisk snaps, så er Havtorn, Dild & Agurk absolut værd at prøve.

Dansk snaps der smager

De spændende snapse fra Snaps Bornholm giver os virkelig lyst til at smage på varerne, og de skuffer ikke. Vi står altid klar til at rådgive dig, så du kan få den snaps med hjem, som passer bedst til lejligheden, og til dine smagsløg naturligvis.