M&H Whisky Distillery

M&H Whisky Distillery

Navnet på Israels første whisky destilleri er Milk & Honey Distillery. Destilleriet ligger i Tel Aviv og har siden 2012 produceret single malt og gin under kyndig vejledning fra den afdøde Dr. Jim Swan. Deres whisky er resultatet af førsteklasses ”new make” samt modning i det varme og tørre klima i Tel Aviv. På destilleriet anslår man, at whiskyen modner 2-2,5 gang hurtigere end i Skotland, netop grundet den høje varme.

Da destilleriet startede investerede man i det bedste udstyr, der kræves til et fuldt operationelt whisky-destilleri. De har en specialbygget pot sill samt et vintage-still, der blev lavet i henhold til den skotske pot still-tradition. Al behandling af malten bliver gjort på destilleriet. Deres tøndeudvalg inkluderer omhyggeligt udvalgte ex-Bourbon fade og en samling af nye egetræ tønder samt israelske ex-vinfade – kosher, selvfølgelig.

Navnet på Israels første whisky destilleri er Milk & Honey Distillery. Destilleriet ligger i Tel Aviv og har siden 2012 produceret single malt og gin under kyndig vejledning fra den afdøde Dr. Jim Swan. Deres whisky er resultatet af førsteklasses ”new make” samt modning i det varme og tørre klima i Tel Aviv. På destilleriet anslår man, at whiskyen modner 2-2,5 gang hurtigere end i Skotland, netop grundet den høje varme.

Da destilleriet startede investerede man i det bedste udstyr, der kræves til et fuldt operationelt whisky-destilleri. De har en specialbygget pot sill samt et vintage-still, der blev lavet i henhold til den skotske pot still-tradition. Al behandling af malten bliver gjort på destilleriet. Deres tøndeudvalg inkluderer omhyggeligt udvalgte ex-Bourbon fade og en samling af nye egetræ tønder samt israelske ex-vinfade – kosher, selvfølgelig.