Tormaresca, Chardonnay 2018, 75 cl.

På lager
SKU
100033

Chardonnay druerne til denne vin høstes fra Minervo Murge og San Pietro Vernotico parcellerne. Druerne presses let og mosten køles ned til 10°C. Mosten klares ved bundfældning i 24 timer, og gæres herefter ved 16°C. Vinen forbliver på tank for at bevare frugten og friskheden optimalt, indtil den tappes på flaske.

Vinen er stråfarvet med grønne reflekser. Duften er intens med præg af citrus, hø og salvie. Smagen har Chardonnay druens fylde og aromaer af tropiske frugter kombineret med en dejlig friskhed og mineralitet. Server Tormaresca Chardonnay til lyst kød og fisk.

109,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

At den berømte toscanske vinfamilie Antinori i 1998 etablerede sig i Puglia blev både i den italienske og internationale vinverden regnet som en blåstempling af regionens kvalitetspotentiale. Antinoris Puglia vine sælges under navnet Tormaresca, og vinene fremstiles på Antinoris to ejendomme: Bocca di Lupo, der befinder sig i Castel Del Monte DOC området.

Ejendommen, der ligger nær Adriaterhavets kyst, omfatter 250 ha. tilplantet med vinstokke, og 85 ha. med oliventræer. Den Italienske vinguide Gambero Rosso skiver i 2014 udgaven ”i løbet af 15 år er Tormaresca blevet et af de mest succesfulde vinerier i regionen".

Specifikation
Weight 1.000000
Anbefales til Fisk, Fjerkræ, Ost, Skaldyr
Druer Chardonnay
Spørgsmål til produktet