Champagne/Mousserende vin

  1. NY
     Valentin Leflaive, Verzenay "Les Correttes" 20/3.0 Blanc de Noirs Grand Cru Extra Brut, 75 cl.

Den klassiske og luksuriøse champagne, som vi alle kender den bedst, bliver oprindeligt produceret i vinregionen, Champagne, der er beliggende i det nordlige Frankrig. Regionen er bl.a. kendt for sin kalkholdige jord, der giver de optimale betingelser for dyrkelsen af druer med en elegant og finesserig smag til følge. Derfor skiller den mousserende vin fra området sig ud med en helt særlig kvalitet, der gør den velegnet som et festligt indslag.

I fremstillingen af champagne fra området benytter man sig af tre forskellige druesorter, hvoraf den førstnævnte er grøn og de to sidste røde:

  • Chardonnay
  • Pinot Noir
  • Pinot Meunier

Vi tilbyder altid professionel rådgivning

Hos Havnens-vin.dk har vi et stort udvalg af både champagne og mousserende vine i forskellige afskygninger, og du kan derfor helt sikkert finde noget, som falder i din smag. Vi har mange års erfaring inden for salg af vin og spiritus, og vi kan derfor guide dig mod den type champagne, der bedst lever op til dine forventninger.

Er du på udkig efter en gave til en, du holder af, så er champagnen et rigtig godt bud. Med de festlige bobler er du nemlig altid garanteret en fest udover det sædvanlige.