Margaux

Vin fra Margaux

Margaux er en beskyttet titel for vine fra området omkring Chateau Margaux, og det er en af de mest prestigefyldte betegnelser i Medoc og i hele Frankrig. Det er naturligvis fordi vine fra dette område smager fantastisk, og det har de gjort de sidste 400 år. En Margaux-vin kan lægges hen, og den vil udvikle sin smag med tiden.

Smagen af Margaux

Margaux-vine har overordnet set en harmonisk og komplet smag, med delikate tanniner og en tydelig karakter. Det bliver ofte sagt, at en Margaux er en feminin vin, og her tænkes der på dens ynde og lethed. På den måde er Margaux en klassisk fransk vin, der modsat mange italienske vine, ikke er kraftig og robust.

Margaux tilbud

Hos Havnens Vin kan vi tilbyde dig vin fra forskellige vinslotte i Margaux-området, hvilket giver dig mulighed for at smage en Margaux i forskellige prisklasser. Du kan også overveje at købe en Margaux for at lægge den til side til en særlig lejlighed om nogle år. En Margaux, der ligger og bliver ældre pryder i en vinsamling, så det kan vi kun anbefale, hvis du samler på vin eller gerne vil begynde.

Klassisk vin fra Margaux

I Havnens Vin vil vi gerne have et bredt udvalg af vin fra det meste af verden, så du kan finde den type vin du er glad for, uanset hvor den er fra, og hvordan den smager. Når det er sagt, så er vi meget glade for at kunne præsentere dig for en fransk klassiker som Margaux.