Saint Émilion

Når vi taler om fransk vin fra den øverste skuffe, så er Saint-Émilion et af de områder, der skal fremhæves. Saint-Émilion, som ligger i Bordeaux, er et område, hvor du kan finde meget variation i de forskellige vine. Hvert lille område har sin egen smag og karakter, men fælles for Saint-Émilion er, at det er et område med fantastiske vine, der overordnet set har masser af finesse og karakter.

Grand Cru vin fra Saint-Émilion

En Cru er en vingård, og Grand Cru henviser derfor både til størrelse, men fremfor alt til smag. Det er de bedste vine, der får betegnelsen Grand Cru, og øverst i dette hierarki er Grand Cru Classé. Hvis du gerne vil høre mere detaljeret om disse forskelle, så er vi altid klar til en god snak om Saint-Émilion, eller anden god vin, i butikken i Vejle.

Fransk vin af den klassiske slags

Saint-Émilion vine er vine, du kan lægge til side, og så vil de ældes med ynde. Så hvis du har en vinsamling, eller gerne vil lave en, så kan vi kun anbefale at udvælge dig et par flasker Saint-Émilion. Saint-Émilion er et af de områder, der definerer fransk vin, og som har været med til at skabe den enorme succes for fransk rødvin, som har flere hundrede år på bagen.

Vi fører god vin fra hele verden, men man kommer ikke uden om Frankrig, Bordeaux og Saint-Émilion, hvis man vil smage vin af den allerbedste slags. Prøv en Saint-Émilion, Grand Cru eller Grand Cru Classé, og find din næste yndlingsvin.