Benjamin Leroux
Benjamin Leroux er en af de lysende stjerner i Bourgogne, og er blevet kåret til årtidets største talent. Benjamin Leroux har arbejdet på forskellige vinerier, fra Bordeaux til New Zealand. Steder hvor han er blevet introduceret til at blande druer, til at gære på stål og egetræsfade. Han har været åben og vil gerne prøve at overføre noget af den lærdom til sine marker og vine i Bourgogne. Han er yderst biodynamisk i sin tankegang og følger ikke kun Rudolf Steiner principper for at være moderne, men fordi han har testet af hvordan det påvirker vinen. Forskellen på at behandle vinen i en 18 dages cyklus, eller følge månens 28 dages cyklus som biodynamikken foreskriver. Ifølge Benjamins forsøg, så påvirker det tanninerne i særdeles positiv retning.
Vinene med Benjamin Leroux på etiketten er fremstillet på druer der er høstet delvist fra egne marker, samt marker hvor han arbejder tæt sammen med vinbønderne. Over halvdelen af markerne er dyrket økologisk, resten som minimum med respekt for naturen.
Benjamin Leroux er en af de lysende stjerner i Bourgogne, og er blevet kåret til årtidets største talent. Benjamin Leroux har arbejdet på forskellige vinerier, fra Bordeaux til New Zealand. Steder hvor han er blevet introduceret til at blande druer, til at gære på stål og egetræsfade. Han har været åben og vil gerne prøve at overføre noget af den lærdom til sine marker og vine i Bourgogne. Han er yderst biodynamisk i sin tankegang og følger ikke kun Rudolf Steiner principper for at være moderne, men fordi han har testet af hvordan det påvirker vinen. Forskellen på at behandle vinen i en 18 dages cyklus, eller følge månens 28 dages cyklus som biodynamikken foreskriver. Ifølge Benjamins forsøg, så påvirker det tanninerne i særdeles positiv retning.
Vinene med Benjamin Leroux på etiketten er fremstillet på druer der er høstet delvist fra egne marker, samt marker hvor han arbejder tæt sammen med vinbønderne. Over halvdelen af markerne er dyrket økologisk, resten som minimum med respekt for naturen.