Mark Haisma
Efter i 10 år at have haft ansvaret for vinen hos kultvinhuset Yarra Yering, har Mark Haisma kastet sig over Bourgogne. Hos Yarra Yering har Haisma været i skole hos legendariske Bailey Carrodus, der om nogen har været med til at sætte scenen for, at der også i Australien kan laves nogle af verdens mest komplekse og elegante vine.
2007 var første årgang for Haisma i Bourgogne og debuten bød på en Bourgogne Rouge og en Gevrey-Chambertin. I årgang 2008 fulgte en Morey-Saint-Denis Premier Cru "La Risotte" og i 2009 kom de første hvidvin fra Saint-Romain og ikke mindst to Grand Cru - Les Bonnes Mares og Clos de Beze. Antallet af flasker der bliver lavet er på alle niveauer meget lille. En af verdens dygtigste vinmager har gjort sit indtog i Bourgogne!
Efter i 10 år at have haft ansvaret for vinen hos kultvinhuset Yarra Yering, har Mark Haisma kastet sig over Bourgogne. Hos Yarra Yering har Haisma været i skole hos legendariske Bailey Carrodus, der om nogen har været med til at sætte scenen for, at der også i Australien kan laves nogle af verdens mest komplekse og elegante vine.
2007 var første årgang for Haisma i Bourgogne og debuten bød på en Bourgogne Rouge og en Gevrey-Chambertin. I årgang 2008 fulgte en Morey-Saint-Denis Premier Cru "La Risotte" og i 2009 kom de første hvidvin fra Saint-Romain og ikke mindst to Grand Cru - Les Bonnes Mares og Clos de Beze. Antallet af flasker der bliver lavet er på alle niveauer meget lille. En af verdens dygtigste vinmager har gjort sit indtog i Bourgogne!