Weingut in den Zehn Morgen, Kreuznacher Riesling 2019, 75 cl.

På lager
SKU
11000

Overlegen introduktion til In den Zehn Morgen’s puristiske stil. Duften smyger sig op af glasset, med uimodståelige aromaer af pære, hvide blomster, amalfi-citroner og lime, suppleret af friske kvæder og urtehave.

I munden fremstår vinen ren og klar som en klokke, dog med en silkeagtig fornemmelse og en vis mundfylde. Grønne æbler, pæreconfit og knust kalk, smelter sammen med bare en anelse hvid peber og fennikel.

Saftig, levende og ultramineralsk finale, der i sandhed lader mundvandet løbe. En fornem ledsager til dampet fisk eller salte skaldyr, gerne ledsaget af hvidvinssauce og sæsonens spæde asparges.

149,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

Frugten til Kreuznacher Riesling kommer fra udvalgte vinmarker i Bad Kreuznach, heriblandt ”premier-cru’erne” Steinberg og Kahlenberg. Marker begunstiget af forskellig geologisk komposition, der varierer fra gule og røde sandsten, til mergel og ”löss”.

Druerne høstes manuelt og transporteres forsigtigt til vineriet i små kasser. De hele klasser presses blidt, efterfulgt af en spontangæring på temperaturkontrollerede ståltanke.

Vinen ligger i kontakt med de døde gærceller (sur lie) i en kortere periode, hvilket giver vinen sin lettere cremede mundfølelse.

Specifikation
Weight 1.000000
Anbefales til Fisk, Skaldyr
Druer Riesling
Spørgsmål til produktet