Weingut in den Zehn Morgen, "Krötenpfuhl" Riesling 2019, 75 cl.

På lager
SKU
6039

Koncentreret, rank, stålsat og fuld af energi. Duften byder på en enorm aromakompleksitet, med noter af mirabeller, fersken, syltede citroner, muskat og blomsterhave. Karakteristiske toner af citronmarengs og confiteret orangeskal, giver næsten associationer til noget sødmefuldt, hvilket dog afkræftes på den tørre pallette.

Saftige abrikoser, salte citroner, nyslået græs og knuste sten, komplementeres af thaibasilikum og akaciehonning. Tæt, rig og koncentreret mundfølelse, hvor en raceren syrestruktur og vibrerende mineralitet, omkranses af den perfekt modne frugt.

En lang og dynamisk eftersmag, der ganske enkelt stimulerer og forfører. Den perfekte ledsager til rige fiskeretter, hummersuppe, eller sågar lyst fjerkræ – gerne marineret i asiatiske urter og friske citrusfrugter.

249,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

”Premier cru”-marken Krötenpfuhl er beliggende på en blid skråning over byen Bad Kreuznach. Et unikt terroir, begunstiget af jordbunde sammensat af grus, sand og ”löss” og fuld eksponering syd/syd-vest.

Druerne høstes manuelt og transporteres forsigtigt til vineriet i små kasser. De hele klasser presses blidt, efterfulgt af en spontangæring på temperaturkontrollerede ståltanke. Vinen ligger i kontakt med de døde gærceller (sur lie) i minimum 10 måneder, hvilket giver vinen mere krop og fylde.

Specifikation
Weight 1.000000
Anbefales til Fisk, Fjerkræ, Skaldyr
Druer Riesling
Spørgsmål til produktet