NY

Adorini Chianti Medium Deluxe Humidor Rosewood

På lager
Varenummer
11642

Mål:

23.87cm x 23.87cm x 23.87cm

1.899,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Med det unikke design i skabsstil og tiltalende mørke rødbrune nuancer af en palisanderfinish er Chianti Medium Deluxe humidor ideel til dem, der ønsker at komme væk fra alt for almindelige kasser farvet en kedelig sort. Den iøjnefaldende kreation har forgyldte accenter og en front-åbnende dør med glasrude, som gør et iøjnefaldende midtpunkt for ethvert rum eller kontor.

Det dampede spanske Cedar-interiør har tre glidende cederskuffer med adorinis RibTech ventilationsribber, som hjælper med at forbedre luftstrømmen omkring dine cigarer. For at tilføje den fleksibilitet, som humidor tilbyder, er endnu en af ​​adorinis innovationer, et skuffeopdelingssystem med etiketklemmer, der giver dig mulighed for at adskille og bedre organisere dine cigarer. Humidoren vil rumme over 125 standard cigarer i Corona-størrelse, som holdes i optimal stand af adorinis deluxe guldbelagte akryl polymer-baserede luftfugter.

Justerbare ventilationsåbninger giver dig mulighed for at forfine fugtighedsniveauet for at opfylde dine ønskede specifikationer. Et prækalibreret præcisionshårhygrometer er monteret på forsiden af ​​midterbakken, hvilket kun kræver et hurtigt kig for at kontrollere fugtighedsniveauet, uanset om humidoren er åben eller lukket.

Den største sælger af adorinis tilbud af palisander, denne humidor er en smukt designet terning, der ikke kun vil levere optimal befugtning til dine cigarer, den vil også tilføje en smule pizazz til dine cigarrygningseventyr. Med adorinis livstidsgaranti tilføjet til dens imponerende liste over deluxe-funktioner, er Chianti Medium Deluxe en cigarelskers drøm.

Spørgsmål til produktet