Maxime Trijol, Elegance Grande Champagne, 40% 70 cl.

Maxime Trijol, Elegance Grande Champagne, 40% 70 cl.

På lager
SKU
157

Maxime Trijol’s Elegance kunne nemt kalde sig for XO. Den har faktisk mere end 10 års lagringstid. Det er en bemærkelsesværdig cognac med en fantastisk finesse. I næsen fornemmes aromaer af blomster og frugt med en lille krydret tone. Eftersmage er lang med en flot balance.

Elegance har vundet flere flotte internationale medaljer, bl.a. GULD ved "International Spirits Challenge" i London.

 

 

399,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Huset kan dateres tilbage til 1859, hvor familien Trijol installerer det første destilleringsapparat, og påbegynder produktionen af cognac i selve hjertet af Cognac-regionen. Fire generationer har efterfølgende haft ansvaret, og i et roligt, men sikkert tempo, er kapaciteten blevet udbygget gennem årene.
 
Maxime Trijol producerer i dag "eaux-de-vie" på tyve Charente-stills, og er i dag regionens største familieejede producent. Langt det meste cognac sælges til de store aktører, men familien har valgt at sortere lidt i varerne, og tager selv de absolut bedste fade fra, som efterfølgende tappes under eget navn.
 
Alle Cognac´er af meget høj kvalitet. Dette understreges bl.a. af de mange medaljer og udmærkelser Maxime Trijol har opnået igennem de seneste år.
 
Husets yngste kvalitet i Grande Champagne kunne nemt kalde sig for XO. Den er ca. 10 år gammel, og er en meget tør og maskulin cognac. 
Mere information
Weight 1.0000
Spørgsmål til produktet