Remoissenet, Puligny-Montrachet 2019, 75 cl.

På lager
SKU
6208

Det er to mænd og en kvinde, der i dag står for at tegne Remoissenet udadtil. Bernard Repolt står for den kommercielle del af driften og samler trådene. Han kommer fra en stilling som direktør hos Louis Jadot. Claudie Jobard er vinmager og kommer fra en stolt familie der kender markerne i Bourgogne gennem flere generationer. Pierre-Antoine Rovani er den aktive President for Remoissenet og tager aktivt del i arbejdet i markerne

Super flot balanceret hvidvin med den klassiske Puligny koncentration. Her er stor åben duft med noter af hvide blomster, friske tropiske frugter og et røget element i baggrunden. Koncentreret i smagen med velintegreret fadkarakter, sammen med stor smagsintensitet. Fyldig, men så dejlig balanceret af den friske frugtsyre.

Ren Chardonnay som høstes i Puligny Montrachet, hvor nogle af verdens største hvidvine fremstilles. Druerne plukkes fuldmodne og gæres med temperaturstyring. Vinen lagres på en kombination af nye og brugte franske egetræsfade i 14 måneder inden aftapning.

699,00DKK
- +
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet
Specifikation
Weight 1.000000
Spørgsmål til produktet